LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

System Control kualitas

  • hfgdhfgd
  • hfgdytr
  • hfgdrty
  • fgdhtryu
  • jghfuyt
  • gsdhrty
  • 10 40HQ containers per month, around 80,000pcs per month. 400 workers in sewing line.

    Kapasitas

    10 40HQ peti per bulan, sabudeureun 80,000pcs per bulan.400 pagawe di garis jahit.

  • More Designs, Stable Quality and Competitive Cost

    OEM & ODM

    Langkung Desain, Kualitas Stabil sareng Biaya Kalapa

  • Usually around 60-75 days after received deposit.

    Pangiriman

    Biasana sakitar 60-75 dinten saatos nampi deposit.

tentang Kami
about

Shijiazhuang Lousun Textile & Garment Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2006, ayana di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Cina (deukeut Ibukota Beijing), éta produsén OEM & ODM Cina profésional tina sababaraha jinis kantong anu dikirim ka EU, Amérika jeung Australia jsb nagara.Kami ngalayanan seueur merek top di dunya kalayan kualitas anu saé sareng harga anu nguntungkeun.

nempo leuwih