LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Tentang Kami

factory (2)

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Lousun Textile & Garment Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2006, ayana di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Cina (deukeut Ibukota Beijing), éta produsén OEM & ODM Cina profésional tina sababaraha jinis kantong anu dikirim ka EU, Amérika jeung Australia jsb nagara.Kami ngalayanan seueur merek top di dunya kalayan kualitas anu saé sareng harga anu nguntungkeun.
Kalawan leuwih ti 10 taun ngembangkeun kontinyu sarta inovasi, urang miboga reputasi na recogunition konsumén sakuliah dunya 'dina widang kantong tur mantuan konsumén solidated sarta dimekarkeun pasar ku speciation sarta jasa considerate urang.

Naha Milih Kami?

Di handap ieu salah sahiji konsumén heubeul Perancis urang - ngaranna Nicolas Duval, nu nulis apresiasi alus dina linkedin kuring, cenah: " Kuring gawé bareng Maria saprak 5 taun, manéhna pisan profésional, salawasna ngajawab surelek kuring dina menit, éta pisan pikaresepeun pikeun digawé. kalayan jalma anu ati-ati sapertos kitu. ”

Kantong lawon kami dipaké nyaéta nurutkeun EU peraturan anyar Request Lingkungan, lawon shrinage, fastness warna, fisik, kimia ngabahayakeun etc.datas kami mastikeun nuturkeun dina unggal produksi bulk kami, sarta pikeun QC mariksa, urang salawasna ngalakukeun dumasar AQL 2.5-4.0 baku.

Naon Urang?

Rentang Produk

Gun/Rod Kasus & Ransel & Bow & Panah Kasus & Korsi & Utusan & Sling & Duffle & Tote Kasus jsb.

Kaunggulan

Kuantitas Fleksibel
OEM & ODM
Langkung Desain, Kualitas Stabil sareng Biaya Kalapa
Sulaman & Dicitak Logos Sadia

Kapasitas

10 * 40HQ peti per bulan, sabudeureun 80,000pcs per bulan.
400 pagawe di garis jahit.

Pangiriman

Biasana sakitar 60-75 dinten saatos nampi deposit.

Wilujeng sumping kontak lamun intereted, kami baris nyadiakeun reply layanan email gancang atawa komunikasi telepon atawa whatsapp atanapi urang-ngobrol gumantung kana sarat anjeun jadi leuwih éféktif, hatur nuhun pikeun kapercayaan Anjeun.

- Shijiazhuang Lousun Textile & Garment Co., Ltd..