LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Asesoris

  • Military Tactical Outdoor Waist Belt

    Militer Taktis Luar Ninggang Beubeur

    Sabuk cangkéng taktis, 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, ngagem-tahan jeung tahan cai, ngaitkeun sturdy bisa nyaluyukeun panjang sabuk flexibly, bertulang cross jahit jeung jahit ganda dina D-ring tungtung tempat.Kalawan loba kakuatan pikeun klip hareup.Panjangna maksimal 125cm.

    • Item No.:LSA1001
    • ukuran:49L * 1.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Hunting camouflage waist cartridge belt w.30 holes

    Moro kamuflase cangkéng cartridge sabuk w.30 liang

    Sabuk kartrij moro, diwangun ku lawon cetak kamuflase 600D, tahan ngagem sareng tahan cai.Lawon hiasan nyaéta lawon PU coklat, biasana 20-40 liang per sabuk cartridge, panjangna 127cm sareng lebar lebar 8cm, jangkungna liang bullet jangkungna 5.5cm, cocog pikeun moro bungkusan bullet.

    • Item No.:LSA 1002
    • ukuran:50 L * 3W * Inci
    • Bahan:600D Oxford Kamuflase Dicitak
    • warna:Kamuflase atawa Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting sponge padded cartridge belt with zip pockets

    Sabuk kartrij empuk bolu moro sareng kantong seleting

    Sabuk kartrid empuk, didamel tina 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, jero padded kalawan 0.8cm ketebalan bolu, 100% poliéster breathable bolong pinding, 2 kantong seleting merenah nempatkeun kana hal sarta nyandak kaluar, ku buckles mun muka atawa nutup.

    • Item No.:LSA 1003
    • ukuran:55L * 4W Inci
    • Bahan:600D Oxford kamuflase dicitak PVC coated
    • warna:Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting leather cartridge Waist Belt

    Moro kulit cartridge Pinggang Beubeur

    Kulit cartridge cangkéng sabuk, éta milik kualitas luhur diperlukeun, sapi kulit nyata pikeun 1st jeung 2nd kualitas lapisan, lemes, awét touch leungeun alus, panjangna 133cm sarta rubak 8cm, dilengkepan 30 liang bullet, buckles bisa nyaluyukeun panjang cangkéng merenah.Sisi jeung D-ring bisa ngagantung Hal.

    • Item No.:LSA 1004
    • ukuran:52L * 3W Inci
    • Bahan:Kulit sapi lapisan 1 jeung lapisan 2
    • warna:coklat
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Shooting Waist Cartridge Belt

    Moro Shooting Pinggang Cartridge Beubeur

    Sabuk kartrid cangkéng, didamel tina 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, anti cut, maké-tahan jeung tahan cai, dilengkepan 30 kantong bullet ku lawon elastis - unggal ukuran bullet nyaeta 2.5cm rubak jeung 5.5cm jangkungna, buckles bisa nyaluyukeun panjangna sabuk cangkéng, cross jahit dina tearing gampang. tempat-tempat.

    • Item No.:LSA 1005
    • ukuran:54L * 4W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Kamuflase Héjo, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Camouflage Gaiters

    Moro Waterproof Kamuflase Gaiters

    Moro gaites kamuflase waterproof, diwangun ku 600D tugas beurat Oxford w.dua kali PVC coated, ngagem-tahan jeung tahan cai, kalawan string na ngaitkeun pikeun ngaluyukeun lawang, ku seleting hiji arah pikeun muka atawa nutup Samentara éta kalayan velcro jadi bertulang.Di tengahna aya pola elastis pikeun ngencang.

    • Item No.:LSA 1006
    • ukuran:16.5L * 10.2Win
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Green Gaiters

    Moro Waterproof Héjo Gaiters

    Moro gaiters héjo, dijieunna tina 600D heavy duty oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kantong samping bisa pak ketel cai atawa inuman, merenah nempatkeun di na nyandak kaluar.0.3KGS beurat per sapotong.

    • Item No.:LSA 1007
    • ukuran:15L * 8W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Camouflage Gaiters

    Moro Waterproof Kamuflase Gaiters

    Gaites kamuflase, 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kalawan elastis pikeun ngaluyukeun lawang, ku hiji arah résin seleting pikeun muka atawa nutup Samentara éta kalayan velcro jadi bertulang.Di handap, aya kawat logam diperlukeun dina handapeun sapatu pikeun ngalereskeun gaiter maké.

    • Item No.:LSA 1008
    • ukuran:17L * 8,5 WIN
    • Bahan:600D Oxford Kamuflase Dicitak
    • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Waist Bag with bullet pockets

    Moro Kantong Pinggang Waterproof sareng kantong pélor

    Kantong cangkéng waterproof, diwangun ku tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kalawan hiji seleting hiji arah sarta tilu studs tombol kantong leutik kalawan moro sapopoé dipaké, dina dua sisi kantong cangkéng, aya 20 kantong bullet ku elastis dijieun, luhur jeung handap duanana kosong. , ku buckles pikeun nyaluyukeun panjang sabuk cangkéng.

    • Item No.:LSA 3001
    • ukuran:52L * 6W inci
    • Bahan:600D Oxford Kamuflase Dicitak
    • warna:Kamuflase, Héjo, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Boot Cover Bag

    Moro Waterproof Boot Cover Kantong

    Kantong panutup boot waterproof, diwangun ku tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kalawan hiji seleting hiji arah pikeun nyelapkeun sapatu jero atawa nutup.Di luhureun aya loop gantung ku leungeun mawa, éta kantong parabot praktis pikeun sapatu packing.

    • Item No.:LSA 3002
    • ukuran:23L * 11.5W inci
    • Bahan:600D Oxford Kamuflase Dicitak
    • warna:Kamuflase, Héjo, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:200-500 lembar
  • Outdoor Hunting Neoprene Gun Sling

    Luar moro Neoprene Gun aisan

    Waterproof Neoprene gun aisan, diwangun ku tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kulit coklat salaku hiasan nice jeung hipu, buckles kuningan sturdy jeung D-cingcin bisa nyaluyukeun panjang gun aisan urang, neoprene nyaman jeung alus alus.
    lawon touch leungeun dina sisi tukang aisan urang.

    • Item No.:LSA 3003
    • ukuran:48L * 2.5W inci
    • Bahan:600D Oxford
    • warna:Héjo + Oranyeu, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Camouflage Oxford Gun Sling

    Moro Waterproof Kamuflase Oxford Gun aisan

    Kamuflase Gun Sling, 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, ngagem-tahan jeung tahan cai, buckles sturdy sarta D-cingcin bisa nyaluyukeun panjang aisan urang gumantung kana diperlukeun, jahit bertulang dina tempat tearing gampang, EPE padded janten langkung patterned.

    • Item No.:LSA 3004
    • ukuran:46L * 2.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar