LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Rangsel

  • OEM & ODM China Waterproof Computer shoulder bags

    OEM & ODM Cina waterproof kantong taktak Komputer

    Kantong taktak komputer waterproof, waterproof jeung awét, tiasa ngalakukeun logo ngaropéa, desain bébas, kapasitas badag bisa pak 12-15.6 inci komputer, thickened shockproof sarta dampak compressive.

    • Item No.:LSB 3001
    • ukuran:12L * 7W * 17H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:Gray, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman:ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM & ODM China Lightweight Oxford Students’Laptop Backpack

    OEM & ODM Cina Lightweight Oxford Students'Laptop Ransel

    ransel laptop Oxford lightweight, anti gesekan jeung waterproof, kalawan bébas ngarancang pikeun konsumén pikeun OEM & ODM duanana, dua PCS dua arah zippers dina kapasitas badag pikeun komputer 12-15.6 inci, jahit bertulang dina tempat tearing.

    • Item No.:LSB 3002
    • ukuran:11L * 4W * 16H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:Gray, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 40pcs kana karton 5-lapisan.
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM & ODM Double Layer shoulder laptop backpack

    OEM & ODM Double Layer taktak ransel laptop

    Kantong komputer anu ringan, tahan cai sareng awét, bungkus komputer 12-15.6 inci, 2 saku seleting kapasitas ageung sareng 1 saku seleting hareup, tali taktak bolong EPE, nguatkeun jahit dina ransel laptop sadayana, 1.2KGS per sapotong.

    • Item No.:LSB 3003
    • ukuran:12L * 5.5W * 16H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:BK, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM & ODM Single Layer Business computer backpack

    OEM & ODM Single Layer Usaha ransel komputer

    ransel komputer lapisan tunggal, waterproof jeung awét, pak 12-15.6 inci komputer, 1 saku seleting kapasitas badag tur 1 saku seleting hareup, EPE padded tali taktak bolong nyaman dibawa, beurat design hipu 0.81KGS per sapotong.

    • Item No.:LSB 3004
    • ukuran:12L * 4.5W * 16H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:GY, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman:ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM & ODM China Business laptop backpack

    OEM & ODM Cina ransel laptop Usaha

    Ransel komputer bisnis, desain pasagi, waterproof jeung awét, pak 12-15.6 inci komputer, 2 kantong seleting kapasitas badag tur 1 saku seleting hareup, EPE padded tali taktak bolong, nyaman dibawa, hipu design beurat 0.7KGS per sapotong.

    • Item No.:LSB 3005
    • ukuran:15.5L * 4.5W * 16H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:GY, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM & ODM China Shoulder Laptop Backpack

    OEM & ODM Cina Taktak Laptop Ransel

    kantong laptop komputer, lawon Oxford kalawan PVC coated, pikeun komputer 12-15,6 inci, 2 kantong gudang kapasitas badag tur 2 kantong seleting hareup, kalawan stop kontak USB di sisi, jahit bertulang on tearing bagian.

    • Item No.:LSB 3006
    • ukuran:12L * 6W * 18H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:Gray, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman:ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM & ODM China Multi-space USD charging Laptop Bag

    OEM & ODM Cina Multi-spasi USD ngecas Kantong Laptop

    Multi-spasi USB ngecas tas laptop g, 600D Oxford kalawan PVC coated, ngagem-tahan jeung awét, bisa pak 12-15.6 inci komputer, desain réduksi beban, kalawan lapisan nambahan pikeun nambahkeun leuwih gudang ku zippers, 0.95KG per sapotong.

    • Item No.:LSB 3007
    • ukuran:12L * 6.5W * 16.5H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:Dark Gray, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • USB charging Computer Laptop Backpack

    USB ngecas Komputer Laptop Ransel

    USB ngecas ransel laptop komputer dijieunna tina 600D oxford, maké-tahan jeung awét, lightweight dibawa, éta moal ngabalukarkeun anjeun beungbeurat tambahan.Hiji komputer saku seleting pak jeung I-hampang, baju saku seleting séjén pak, payung jeung sajabana sapopoé dipaké, desain nice jeung hipu.

    • Item No.:LSB 3008
    • ukuran:12L * 6W * 16.5H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:Dark Gray, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman:ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • USB charging Waterproof Computer Laptop Backpack

    USB ngecas waterproof Komputer Laptop Ransel

    USB ngecas ransel laptop komputer waterproof, 600D oxford kalawan PVC coated, ngagem-tahan jeung awét, lightweight dibawa ku leungeun jeung bagasi, dua ukuran sadia pikeun mesen, tilu gudang badag saku seleting, 0.85KG per sapotong.

    • Item No.:LSB 3009
    • ukuran:13L * 6W * 17.5H Inci
    • Bahan:600D lawon Oxford kalawan PVC coated
    • warna:BK, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • USB charging Computer Laptop Bag

    USB ngecas Kantong Laptop Komputer

    USB ngecas kantong laptop komputer, lawon oxford 600D, waterproof jeung awét, lightweight dibawa.Hiji seleting saku badag komputer pak jeung I-hampang jeung dipaké sapopoé, kantong samping bisa pak ketel cai jeung payung.0,75KG per sapotong.

    • Item No.:LSB 3010
    • ukuran:12L * 6W * 16.5H Inci
    • Bahan:600D kain Oxford
    • warna:BK, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh
    • OEM:kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Hunting / Shooting/ Fishing Folding Waterproof Chair

    Moro outdoor / shooting / fishing tilepan korsi waterproof

    Waterproof tilepan moro / shooting / fishing korsi, anti gesekan, cimata-tahan, awét pikeun pamakéan, padet 16mm tube baja tur bisa nanggung 100KGS, nyaman diuk turun nalika capé dina lalampahan.bawa jeung diuk.

    • Item No.:LSB 2001
    • ukuran:12.5L * 7W * 18H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated.
    • Warna: Héjo, atawa sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 5 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Archery Compound Bow Backpack

    Panahan sanyawa bow ransel

    Padded waterproof sanyawa Bow Pack, jero bisa nyelapkeun ruku jeung sababaraha panah, samping jeung 3-4 buckles pikeun muka jeung nutup, sisi hareup jeung 3 kantong seleting nu bisa ngandung loba bagian leutik.

    • Item No.:LSB 2002
    • ukuran:27.5L * 7W * 15.5H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated.
    • Warna: Hideung, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.