LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Ruku & Kantong Panah

  • Outdoor Portable Archery Oxford Waterproof Arrow Bag

    Outdoor Portabel Panahan Oxford Waterproof Kantong Panah

    Panahan kantong panah portabel, jeung tali taktak jeung mawa tali duanana,, 3 buckles pikeun muka jeung nutup, di jero jeung kantong multi-fungsi pikeun panah jeung panahan bagian leutik, anti cut jeung lawon awét, 0.8KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 2001
    • ukuran:27.5L * 15.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:75 * 40 * 40cm, 20pcs / CN, 13KGS / CN
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Archery Hanging Arrow waist Bag

    Outdoor Panahan Ngagantung Panah cangkéng Kantong

    Panahan cangkéng nongkrong tas panah, kalawan hook nu bisa leungeun dina loop sabuk cangkéng, di hareup, aya kantong parabot, di jero kalawan panah, anti cut sarta lawon awét, 0.4KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 2002
    • ukuran:20L * 6W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Archery Waterproof Oxford Sling Arrow Bag

    Outdoor Panahan Waterproof Oxford Sling Panah Kantong

    Panahan aisan kantong panah waterproof, kalawan sabuk taktak jeung dua kantong seleting hareup, di luhur aya dua puteran gantung nu bisa nyepetkeun panah pageuh, jero jeung panah, anti cut jeung lawon awét, 0.5KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 2003
    • ukuran:22.5L * 6.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Archery Waterproof Compact Bow & Arrow Case

    Outdoor Panahan Waterproof Compact Bow & Panah Case

    Panahan bow bisi, awét sarta fungsi anti cut, merenah pikeun mawa sarta nyandak ku mawa tali jeung tali taktak, sisi hareup kalayan saku panah jeung saku alat, bahan baku ramah-eco, kualitas luhur, 1KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 1001
    • ukuran:39.5L * 11.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:103 * 40 * 31cm, 10pcs / CN, 10KGS / CN
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Archery Crossbow Bag without Scope

    Outdoor Panahan Crossbow Kantong tanpa wengkuan

    Kantong sanyawa panahan, awét sareng anti-cut, gampang dibawa ku panangan sareng janten dina tonggong ku tali taktak anu disaluyukeun, bahan baku anu ramah lingkungan, 1KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 1002
    • ukuran:39.5L * 19.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:113 * 79 * 26cm, 10pcs / CN, 10KGS / CN
  • Outdoor Archery Waterproof Long Bow Case

    Outdoor Panahan waterproof Long Bow Case

    Panahan kasus busur panjang, lawon oxford, anti-cut jeung awét, merenah pikeun mawa jeung nyokot ku mawa tali jeung tali taktak, sisi hareup jeung hiji kantong panah panjang, bahan baku lingkungan.

    • Item No.:LSC 1003
    • ukuran:52.5L * 12W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
  • Hunting Camouflage Oxford Waterproof Compound Bow Bag

    Moro Kamuflase Oxford Waterproof Sanyawa Bow Kantong

    Kantong busur sanyawa, lawon tahan cai oxford, awét sareng anti cut, kamuflase anu saé dicitak, bahan baku anu ramah lingkungan, kualitas luhur, 1KG per sapotong, 0.70KGS per sapotong.

    • Item No.:LSC 1004
    • ukuran:46,5L * 17,5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
  • Outdoor Archery Oxford Waterproof Bow & Arrow Bag

    Panahan Luar Oxford Waterproof Bow & Kantong Panah

    Panahan busur & kantong panah, lawon waterproof Oxford, awét sarta anti cut, sisi hareup kalawan loba kantong pikeun panah jeung parabot, tali bertulang dina taktak, 1.40KGS per sapotong.

    • Item No.:LSC 1005
    • ukuran:40L * 16W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar