LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Duffle

  • Outdoor Tactical Waterproof Duffle Bag Packs 55L

    Outdoor Taktis Waterproof Duffle Kantong Pek 55L

    Tugas beurat 600D denier nilon lawon waterproof, tali taktak, waterproof, durable Jeung fungsi anti cut.Bahan lingkungan, merenah ngagunakeun, kualitas luhur, unggal jéntré ngeunaan eta bakal kaget anjeun, hayu asisten anjeun sarta pasangan nalika di luar, beurat 2KGS.

    • Item No.:LSD 4001
    • ukuran:22.5L * 11.5W * 12.5H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Tactical Waterproof Gear Bag Packs

    Outdoor Taktis Waterproof Gear Kantong Pek

    600D oxford waterproof lawon Gear Bag, 2 tali taktak padet, awét ngagunakeun, fungsi anti cut.bahan lingkungan, merenah pikeun mawa, beurat 2KGS.

    • Item No.:LSD 4002
    • ukuran:28L * 11.5W * 11.5H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
  • Tactical Military Oxford Waterproof Range Bag Duffle Pistol Case

    Taktis Militer Oxford Waterproof Range Kantong Duffle Pestol Case

    Kantong rentang taktis, diwangun ku lawon cangkang oxford industri 600D beurat, kalayan 2 kali PVC coated, waterproof, awét sareng anti gesekan.W. leungeun mawa tali jeung tali taktak panjang ngagantung ku hook, bahan lingkungan, 5 kantong seleting luar.

    • Item No.:LSD 4003
    • ukuran:18L * 10W * 10H Inci
    • Bahan:600D oxford w.PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Fishing Oxford Waterproof Cooler Duffle Bag

    Luar fishing Oxford waterproof cooler Kantong Duffle

    Waterproo fishing cooler duffle Kantong, 600D oxford lawon cangkang, jeung leungeun mawa tali jeung tali taktak panjang, bahan lingkungan, gampang dibawa, 1.1KGS per sapotong.

    • Item No.:LSD 4004
    • ukuran:19L * 10W * 11H Inci
    • Bahan:600D oxford kalayan perawatan tahan cai
    • warna:Olive Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ: 500 lembar
  • Outdoor Hunting Oxford Waterproof Duffle Range Bag

    Luar moro Oxford Waterproof Duffle Range Kantong

    Waterproof moro Oxford rentang Kantong, 600D oxford lawon cangkang, jeung leungeun mawa tali jeung tali taktak panjang, sisi hareup jeung buckles pikeun muka jeung nutup, gampang dibawa, 1.0KGS per sapotong.

    • Item No.:LSD 4005
    • ukuran:13L * 7.5W * 7.5H Inci
    • Bahan:600D oxford kalayan perawatan tahan cai
    • Warna: Kamuflase tangkal, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
  • Outdoor Heavy Duty 900D Denier Nylon Trolley Duffle Bag

    Luar beurat Kawajiban 900D Denier nilon Trolley Kantong Duffle

    Kawajiban beurat 900D denier lawon nilon kalawan 2 * PVC coated, Straps taktak nilon, desain tahan cuaca, awét, bahan lingkungan, merenah pikeun mawa, beurat 2KGS.

    • Item No.:LSD 4006
    • ukuran:28.5L * 15.5W * 11H Inci
    • Bahan:900D Oxford PVC coated
    • warna:Warna kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
  • Outdoor Green Heavy Duty 900D Waterproof Oxford Duffle Bag

    Luar Héjo Heavy Duty 900D Waterproof Oxford Duffle Kantong

    Kawajiban beurat 900D lawon oxford kalawan 2 * PVC coated, Straps taktak, desain tahan cuaca, anti cut, bahan ramah-eco, beurat 1.8KGS.

    • Item No.:LSD 4007
    • ukuran:28.5L * 15.5W * 11H Inci
    • Bahan:900D Oxford PVC coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
  • Travel Fitness Duffel Bag

    Travel Kabugaran Duffel Kantong

    Kantong ransel kabugaran perjalanan, diwangun ku lawon tahan cai 600D oxford, nganggo tali panangan sareng tali taktak anu tiasa dicabut pikeun nyandak ku taktak tunggal.Kalawan spasi sapatu merenah paking sapatu dina perjalanan, di jero saku gudang seleting badag kalayan loba baju jeung poean dipaké pikeun diselapkeun, 0.68KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 4008
    • ukuran:24L * 10W * 13H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:300-500 lembar
  • Travel Fitness Duffle Bag OEM & ODM

    Travel Kabugaran Duffle Kantong OEM & ODM

    Travel fitness duffle Bag, lawon oxford 600D, tahan ngagem sareng awét, di jero kalayan saku panyimpen ageung sareng saku leutik seleting pikeun sélulér atanapi dompét.bahan baku Eco-friendly jeung teu ngabahayakeun pikeun awak, gampang dibawa dina bahan lightweight, 0.41KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 4009
    • ukuran:16L * 7.5W * 12.5H Inci (ngalegaan jangkungna nyaeta 17.5 inci)
    • Bahan:100% bahan poliéster sareng PU coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Sport Tote Fitness Bag OEM & ODM Unisex style

    Olahraga Tote Kabugaran Kantong OEM & ODM gaya Unisex

    Kantong ransel gim perjalanan, gaya unisex, kalayan tempat sapatu, lawon oxford 600D, anti gesekan, tahan cai, di jero kalayan saku panyimpen ageung sareng saku leutik seleting pikeun ponsel atanapi dompét.Gampang dibawa dina bahan hampang sareng kapasitas ageung pikeun packing, 0.4KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 4010
    • ukuran:19.5L * 8.5W * 12.5H Inci
    • Bahan:100% bahan poliéster sareng PU coated
    • warna:Hideung + Beige, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Sports Gym Duffle Bag with Interior Pocket

    Olahraga Gym Duffle Kantong sareng Kantong Interior

    Olahraga Gym.Kantong duffle, desain unik kalayan sabuk taktak tunggal, Di jero kapasitas ageung sareng saku interior, sisi ront sareng saku bolong seleting tiasa ngabungkus mobile atanapi pangecas USD kalayan gampang, bahan lingkungan sareng henteu ngabahayakeun pikeun awak, gampang dibawa dina bahan anu hampang & lemes, 0,51KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 4011
    • ukuran:17.5L * 7.5W * 12H Inci
    • Bahan:100% bahan poliéster kalayan perawatan waterproof
    • warna:Bulao, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Travel Luggage Big Capacity Duffle Bag

    Travel Bagasi Big Kapasitas Kantong Duffle

    Travel koper duffle Kantong, jero kalawan gudang kapasitas badag pikeun pak na interior tilu kantong, desain hipu unik, asesoris kualitas alus, gampang dibawa dina bahan toél lightweight tur lemes, 0.9KGS per sapotong.

    • Item No.:LSD 4012
    • ukuran:19.5L * 10W * 10.5H Inci
    • Bahan:100% bahan poliéster kalayan perawatan waterproof
    • warna:BK, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2