LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Fishing LIPI & Kursi

  • Fishing Thickened EVA Folding Bucket

    Fishing Thickened EVA tilepan LIPI

    Fishing Eva kantong tilepan, dijieunna tina 1mm thickened Eva keur luar jeung di jero, desain panutup net, hiji bentuk terpadu, 6 méter panjang tali, 1.2mm thickened handap leuwih padet ngagunakeun, unggal beurat LIPI 348-425g gumantung kana kapasitas béda.

    • Item No.:LSA 2001
    • ukuran:S, ML, tilu ukuran gumantung kana diperlukeun pikeun milih.
    • Bahan:1mm ketebalan thickened EVA
    • warna:BK, Bulao, Beureum sareng Gray atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Outdoor Fishing EVA Folding Bucket

    Outdoor Fishing EVA tilepan LIPI

    EVA Folding LIPI, gagangna mangrupikeun senar anu hipu sareng hampang pikeun dibawa, aya dua desain, hiji nganggo bolong di luhur, sareng anu sanésna tanpa bolong.Diwangun ku bahan EVA thickened, ngagem-tahan jeung awét.

    • Item No.:LSA 2002
    • ukuran:7.8L * 7.8W * 7.5H Inci
    • Bahan:EVA kandel
    • warna:Bulao, Beureum, Gray, BK atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Outdoor Fishing EVA Bucket

    Outdoor Fishing EVA Ember

    Fishing EVA LIPI, diwangun ku bahan Eva thickened, ngagem tahan jeung awét, 5 pola sadia pikeun pilihan mesen iraha wae, kalawan karét cecekelan nyaman mawa, kalawan liang pompa oxygenation bisa ngirim oxgen ka lauk iraha wae, gampang pikeun ngabersihan, lightweight nyandak kaluar. di luar.

    • Item No.:LSA 2003
    • ukuran:Aya 6 ukuran - 12L, 21L, 28L, 35L, 50L
    • Bahan:Thickened EVA ketebalan 1mm
    • warna:BK, Bulao, Gray atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:50-500 PCS
  • Outdoor Functional EVA Fishing Bucket

    Outdoor Fungsional Eva Fishing LIPI

    Ember fishing, desain hipu, dijieun ku 0.10mm ketebalan bahan EVA, awét sarta waterproof, kalawan hiji tali taktak nyandak kana taktak, zippers dua arah anu leuwih merenah pikeun muka atawa nutup, lightweight dibawa ka luar.

    • Item No.:LSA 2004
    • ukuran:Aya 5 ukuran, 12L, 21L, 28L, 35L sareng 50L
    • Bahan:Thickened EVA 0,1 ketebalan mm
    • warna:BK, Gray, Blue, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
  • Fishing Leisure Bed Chair

    Fishing Luang Pesanggrahan Kursi

    Fishing ranjang luang, desain hipu tur nice, 600D oxford lawon jero padded kalawan spons padding leuwih nyaman keur ngagolér, biasana make 16-25mm pipe baja, sakapeung merlukeun 19-25mm pipe aluminium, awét sarta padet.

    • Item No.:LSA 2005
    • ukuran:sakumaha format di handap ieu
    • Bahan:600D oxford + pipa baja atawa pipa aluminium
    • warna:BK, Gray, Blue, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-300 pcs on pola sadia
  • Fishing Series Desk and Chairs

    Fishing Series meja jeung korsi

    Méja jeung korsi runtuyan fishing, dijieun pikeun lingkungan alam outdoor, biasana ngagunakeun 14-25mm baja / pipa aluminium, kadang merlukeun, awét sarta padet, lawon cangkang lamun perlu biasana 600D Oxford anti gesekan sarta tahan cai.

    • Item No.:LSA 2006
    • ukuran:sakumaha format di handap ieu
    • Bahan:14-25mm pipe baja atawa pipa aluminium
    • warna:BK, Gray, Blue, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-300 set dina pola anu sayogi
  • Outdoor Folded Desk and Chairs

    Meja dilipat ker sareng Korsi

    Meja na samet narilep, dijieun pikeun lingkungan alam outdoor, biasana ngagunakeun 14-25mm baja / pipa aluminium + 600D lawon oxford - maké-tahan, tahan cai jeung awét di alam.

    • Item No.:LSA 2007
    • ukuran:sakumaha format di handap ieu
    • Bahan:Pipa baja 14-25mm atanapi pipa aluminium + lawon cangkang 600D
    • warna:BK, Gray, Blue, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-300 set dina pola anu sayogi
  • Outdoor Folded Chairs OEM

    Luar narilep korsi OEM

    korsi narilep, desain hipu dina pola alus, biasana 14-25mm baja / pipa aluminium + 600D lawon oxford - ngagem-tahan, tahan cai jeung awét.Gampang mawa dina kagiatan fishing outdoor / moro / lalampahan, tightly packing, merenah mawa.

    • Item No.:LSA 2008
    • ukuran:sakumaha format di handap ieu
    • Bahan:Pipa baja 14-25mm atanapi pipa aluminium + lawon cangkang 600D
    • warna:Héjo Poék, Kamuflase, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.
    • MOQ:200-300 pcs on pola sadia
  • European Fishing Folded Chairs

    Fishing Éropa Kursi narilep

    Fishing korsi narilep, desain kapasitas hipu tur badag dina pola alus, biasana 22-25mm baja / pipa aluminium + 600D lawon oxford - maké-tahan, tahan cai jeung awét.packing ketat tur merenah mawa luar, sabudeureun 6-8 KGS per sapotong.

    • Item No.:LSA 2009
    • ukuran:sakumaha format di handap ieu
    • Bahan:Pipa baja 22-25mm atanapi pipa aluminium + lawon cangkang 600D
    • warna:Poék Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-300 pcs on pola sadia
  • Leisure Folded Chairs

    Korsi narilep luang

    Korsi narilep luang, desain hipu dina pola anu saé, biasana pipa baja 14-22mm + lawon oxford 600D - tahan ngagem, tahan cai sareng awét.Dibungkus pageuh kana kantong leutik, merenah dibawa ka luar.

    • Item No.:LSA 2010
    • ukuran:sakumaha format di handap ieu
    • Bahan:Pipa baja 14-22mm + lawon oxford 600D
    • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-300 pcs on pola sadia