LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Warta

  • COVID impacts raw materials

    COVID mangaruhan bahan baku

    COVID mangaruhan bahan baku Anyar-anyar ieu, wabah domestik sering kajantenan, sareng manajemén statik global di Shanghai sareng Jiangsu parantos salami satengah bulan.Produksi sareng operasi perusahaan parantos diperhatoskeun ku pasar.Kami lokasina di ...
    Maca deui
  • Gun Bag Three Quality and Price Levels

    Kantong Gun Tilu Kualitas sareng Tingkat Harga

    Di pabrik urang, aya biasana 3 tingkat harga pikeun kantong gun, pls manggihan handap: 1.harga low pikeun pamakéan promosi atawa hadiah jeung gun babarengan pikeun dijual.*Harga—Biasana harga unit kantong ieu antara FOB USD2.50-USD5.00/pc.* Padding di jero sareng di luar—Bantalan jero anu langkung tipis, bagian luar sederhana...
    Maca deui
  • Gun Bag Pattern and Cutting

    Gun Kantong Pola sarta motong

    Dinten, urang babagi hiji topik pola, unggal sampel kantong, kudu nyieun pola, lajeng sampel bakal kaluar saméméh panon urang, ayeuna keur pola, handap 4 titik anu kudu dibayar leuwih perhatian di publik.1.1stly, nalika nyieun pola kantong, naon gaya atawa desain, urang kudu manggihan yén jenis ...
    Maca deui
  • A competitive solid tactical gun bag promotion

    A promosi kantong gun taktis solid kalapa

    Dinten, urang némbongkeun hiji promosi kantong gun taktis solid kalapa, éta bener jeung kualitas sarta harga kombinasi alus, tiasa ngalakukeun jualan promosi, kalawan harga handap sarta awét ngagunakeun kanyataanana, rinci kantong gun nyaéta kieu: 1.Photos, pikeun hareup. , balik, jeung jero.2. Spésifikasi: Ukuran: 1...
    Maca deui
  • Factory Materials and Stock Warehouse

    Bahan Pabrik sareng Gudang Stok

    Kami gaduh dua gudang ageung, hiji kanggo bahan baku, sareng anu sanésna kanggo saham kantong.Stok bahan baku, pikeun lawon, linings, padding, asesoris jeung sajabana, pls manggihan di handap poto pikeun unggal juru.Kain utama dina stok nyaéta 600D oxford kalayan langkung kapadetan sareng lawon dilapis PVC 2 kali, aya '...
    Maca deui
  • Factory Quality Checking AQL2.5-4.0

    Mariksa Kualitas Pabrik AQL2.5-4.0

    Pikeun unggal produksi bulk, nalika tim produksi meunang lambar pesenan, maranéhna bisa ngamimitian nyusun bahan baku bulk sourcing ti pabrik béda, misalna lawon / pinding / padding / asesoris / labél / hangtag / polybag / pabrik karton.Nalika bahan dugi, mimitina ngalakukeun pagawean motong, saatos dipotong, teras...
    Maca deui
  • Oxford cloth coating type knowledge

    Pangaweruh tipe palapis lawon Oxford

    Naon anu dilapisi kain oxford?Kain Oxford dilapis ku lapisan bahan anu ngagaduhan fungsi khusus ku téknologi khusus, ku kituna lawonna nambihan fungsi khusus.Ku alatan éta, éta ogé disebut fungsional coated oxford lawon.Jenis umum lawon oxford coated pikeun ...
    Maca deui
  • Nuremberg fair in Germany

    Nuremberg adil di Jerman

    Pameran produk luar sareng moro Nuremberg 2022 IWA diayakeun ku Nuremberg Exhibition Co., Ltd. siklus ngayakeun nyaéta: sataun sakali.Pameran ieu dilaksanakeun dina 3 Maret 2022. Tempat paméran nyaéta 90471 Nuremberg Convention and Exhibition Center, Jérman.Wewengkon paméran diperkirakeun ...
    Maca deui
  • Oxford Fabric Variety

    Ragam Kain Oxford

    Aya seueur jinis konstruksi / kapadetan / beurat pikeun macem-macem lawon oxford, eg105D, 210D, 300D, 420D, 600D, 900D, 1200D, 1680D, ayeuna urang bakal ngobrolkeun sababaraha lawon oxford anu populér.Kain oxford 1680D mangrupikeun lawon oxford anu paling teguh sareng awét anu disebatkeun.1680D oxford lawon nyaéta ganda strand oxfo ...
    Maca deui
  • How to choose a qualified gun bag?

    Kumaha carana milih kantong gun mumpuni?

    Lamun anjeun moro atawa némbak di leuweung atawa grounds moro atawa wae, kualitas kantong gun bisa disebutkeun pohara penting.Pikeun ngajantenkeun kagiatan moro atanapi moto anjeun langkung sampurna, kantong bedil kedah tiasa nyayogikeun panyalindungan sareng fungsi anu cekap.Janten, nalika mésér kantong bedil, di handap 4 poin ...
    Maca deui
  • Outdoor Helper – Backpack

    Pembantu ker - ransel

    Kagiatan outdoor mangrupakeun sakelompok acara olahraga kalawan petualangan pangalaman petualangan diayakeun di lingkungan alam, kaasup moro, shooting, fishing, panahan, sniping, taktik, mountaineering, hiking jeung sajabana proyék metot, lolobana barang outdoor anu chanllenging tur wit expeditionary. ...
    Maca deui
  • Fishers’ Good Assistant -Fishing Chair

    Pamayang 'Alus Asisten - Fishing Kursi

    Kiwari, fishing geus jadi beuki nguntungkeun.Éta mangrupikeun kagiatan luang sareng hiburan anu kasohor dina kahirupan sapopoe.Henteu ngan ukur ngadeukeutan ka alam, tapi ogé tiasa ngokolakeun sareng ngalaksanakeun daya tahan.Pikeun pencinta fishing fanatik, lauk bisa jadi naon maranéhna rék lolobana, tapi fishing f ...
    Maca deui