LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Kumaha carana milih kantong gun mumpuni?

Lamun anjeun moro atawa némbak di leuweung atawa grounds moro atawa wae, kualitas kantong gun bisa disebutkeun pohara penting.Pikeun ngajantenkeun kagiatan moro atanapi moto anjeun langkung sampurna, kantong bedil kedah tiasa nyayogikeun panyalindungan sareng fungsi anu cekap.Janten, nalika ngagaleuh kantong bedil, di handap 4 poin, perhatosan mariksa:
howto (1)

cangkang awét sarta kuat
Kantong bedil anu biasa dianggo Oxford dina komposisi poliéster 100% kalayan dilapis PVC, éta tahan dipotong, nyaéta gunting atanapi péso atanapi hal-hal anu sesah nyukur lawon raray kantong bedil, sapertos poto di handap ieu, tanpa goresan anu jelas, éta kalayan anti motong sareng anti gesekan. , nu bisa lengthen kantong gun urang ngagunakeun hirup.
howto (2)

Lawon naha tahan cai
Biasana lamun moro di tempat outdoor, ocassationally patepung weathers goréng, egrain atawa salju, jadi, nalika lawon kantong gun téh waterproof dina beungeut kantong sakumaha poto di handap ieu, ogé titik-titik cai bisa ngajalankeun on kantong, fungsi ieu bisa nyingkahan kantong tina. soaking.
howto (3)

Padding Beda Gun urang
Di pasar, aya kualitas padding kantong gun anu béda, egEPE, EVA, Spons, Plat Plastik sareng Endog Busa biasana, pikeun tiap kualitas, aya ketebalan anu béda, sapertos 0.6cm EPE, 0.8cm EPE, 1cmEPE…, 0.2cm Spons, 1cm Spons, Spons 1.8cm…, busa endog 6cm, busa endog 8cm…, sakapeung padding bisa dicampur babarengan pikeun ngahontal sababaraha pangaruh teuas atawa padet husus, padding kalawan biaya béda éta nepi ka tingkat harga béda diperlukeun, dina tiori, padding hadé tur kandel kalawan. panyalindungan leuwih pikeun pakarang.
Niup nyaéta 6cm Endog Busa.
howto (4)

Téhnik jahit
Nalika bahan sadayana sumping, salajengna nyaéta motong sareng jahit, jahit mangrupikeun hal anu paling penting pikeun solidness kantong, jarak benang jahit / keketatan / kualitas sadayana urang kedah nyaluyukeun ogé sareng mesin jahit, ngan ukur éta, saatos dijahit, urang tiasa ningali anu saé. datar malah jahit dina unggal kantong gun, ogé sababaraha posisi tearing gampang jeung cross stitching mangrupakeun pilihan hadé.
howto (5)
Nalika sadayana mendakan kantong bedil karesep sorangan, éta mangrupikeun hal anu saé pikeun nikmati kahirupan!


waktos pos: Oct-21-2021