LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Nuremberg adil di Jerman

Pameran produk luar sareng moro Nuremberg 2022 IWA diayakeun ku Nuremberg Exhibition Co., Ltd. siklus ngayakeun nyaéta: sataun sakali.Pameran ieu dilaksanakeun dina 3 Maret 2022. Tempat paméran nyaéta 90471 Nuremberg Convention and Exhibition Center, Jérman.Wewengkon paméran diperkirakeun ngahontal 52000 méter pasagi sarta jumlah nu datang bakal ngahontal 45000, Jumlah exhibitors jeung merek ngahontal 1000.

cszd

IWA, pameran produk outdoor sarta moro di Nuremberg, Jérman, dilaksanakeun sataun sakali.Tujuanana pikeun nampilkeun produk sareng téknologi anu pangsaéna sareng unggul dina industri produk luar dunya dina cara sadayana, sareng teras mingpin tren pangembangan industri.Saatos langkung ti 40 taun pangwangunan, paméran IWA parantos janten paméran profésional panggedéna dina industri produk luar di dunya.

IWA outdoor classics, paméran produk luar internasional di Nuremberg, Jérman, mangrupikeun salah sahiji paméran taktik, moro, alat pelindung luar sareng pribadi anu paling luhur di dunya.Éta ogé paméran profésional panggedéna di industri produk luar dunya.Kalayan pamekaran sareng kamekaran langkung ti 40 taun, profesionalisme paméran luar Nuremberg parantos terus-terusan diakui ku konsumen global sareng merek peralatan.Unggal taun, éta rame sareng parantos janten medan perang pikeun ahli strategi di industri.

cdcsz

Rencana aula lengkep tiasa dipendakan di dieu

Seueur palanggan anu gawé bareng urang ngiringan pameran IWA taunan pikeun ngajual tas moro / militer taktis / shooting gun, slings gun, sabuk cartridge, panutup boot, rests bedil, sabuk cangkéng moro, kantong cangkéng, kantong pélor, kantong mag, kantong amplop, duffle. kantong, kantong aisan cangkéng, ransel aisan bungkus, korsi, ruku jeung panah kantong, jeung sajabana loba jenis tas, kalawan stabil ngagunakeun kualitas pikeun konsumén konsumen tungtung - NO eupan balik kualitas goréng nepi ka ayeuna, harga nguntungkeun kalayan spasi kauntungan cooperate, alus urang jasa pabrik turnround, kami geus miboga kiridit loba konsumén 'jeung kapercayaan kana tatanan tas pikeun sapuluh taun deui.

Hatur nuhun pikeun sadaya dukungan para nasabah, mugia anjeun bisnis anu saé & bagja unggal dinten.

cdscsz


waktos pos: Mar-09-2022