LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Pembantu ker - ransel

Kagiatan outdoor mangrupakeun grup acara olahraga kalawan petualangan pangalaman petualangan diayakeun di lingkungan alam, kaasup moro, shooting, fishing, panahan, sniping, taktik, mountaineering, hiking jsb proyék metot, lolobana barang outdoor anu chanllenging na expeditionary kalawan. loba sumanget jeung pikagumbiraeun, nu nangkeup alam jeung tantangan.Salila perjalanan, sadaya jelema bisa ngarasakeun diri jeung meunang gizi ti alam.Janten, ieu kumaha carana kéngingkeun ransel anu saé dina lingkungan luar anu robih parantos janten masalah.Munculna backpacks ngajadikeun masalah ieu solusi sampurna.

* Moro Ransel
back (1)

Kagiatan moro lolobana lumangsung di tempat liar, jalan anu terjal, transportasi teu merenah, jadi ransel moro éndah pikeun sakabéh hunters diperlukeun.
Tina konstruksi lawon / kapadetan / beurat / PVC coated / TPU laminated etc.details kami bakal ningali kualitas béda, biasana moro ransel lolobana kalawan anit-cut, scratch tahan, waterproof (biasana 3 tingkat, pikeun 3000mm / 1000gr / m2, 5000mm / 3000gr / m2 sareng 8000mm / 5000gr / m2), kalayan kapasitas ageung sareng desain hikmah pikeun ngagedekeun rohangan keusikan, dianggo pikeun lingkungan anu goréng sareng kaayaan khusus.

* Tilelep Fishing Stool / Ransel
Fishing mangrupa kagiatan outdoor nguntungkeun, sarta stoll fishing foldable / ransel teh kantong pang populerna.Nalika dibuka, anjeun tiasa ningali éta stool a, anjeun tiasa diuk turun ka lauk, ogé ransel nu bisa ngandung pakan lauk, hook fishing, notebooks, pulpen, caps, clothings etc.fishing parabot sarta necessaries sapopoé, éta mangrupa fishing multi-fungsi. korsi nu bisa nanggung 100KGS maksimum.
kualitas tube lolobana baja 14-25mm jeung aluminium 19-25mm, tube tickness1.2mm.

back (2)

 

* Taktik Ransel
Desain ransel sadayana katingalina hampang sareng kompak.Tali taktak parantos ngagantungkeun sistem ransel bernapas anu tiasa ngirangan tekanan pikeun taktak sareng tonggong.Di jero tali taktak lolobana aya lawon bolong anu tiasa ningkatkeun ventilasi.Biasana di sisi, aya dua kantong nu bisa ngandung kantong cai, notebooks atawa hal sejenna merenah.Sisi hareup, biasana aya seueur bartacks anu tiasa ngagantungkeun asesoris sacara gampang.Handapeun, aya eyelets, meh bisa ventilasi pikeun produk kantong, ogé kalawan sabuk cangkéng jadi leuwih nyaman.

back (3)

Di handap ieu aya gaya urang dihasilkeun, wilujeng sumping kontak lamun kabetot.

back (4)


waktos pos: Oct-21-2021