LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Ragam Kain Oxford

Aya seueur jinis konstruksi / kapadetan / beurat pikeun macem-macem lawon oxford, eg105D, 210D, 300D, 420D, 600D, 900D, 1200D, 1680D, ayeuna urang bakal ngobrolkeun sababaraha lawon oxford anu populér.
Kain oxford 1680D mangrupikeun lawon oxford anu paling teguh sareng awét anu disebatkeun.1680D lawon Oxford nyaéta lawon oxford untaian ganda, nu anyaman ku 800D * 800D ganda Lungsi sarta ganda weft ninun polos, kalawan kakuatan tensile kuat sarta lalawanan maké.Ieu utamana dipaké pikeun high-end lawon bagasi.
news1
600D oxford lawon (6×6), anyaman tina polos 600D * 600D on water jet loom, kalayan rubak panto ngeunaan 150cm.600D lawon Oxford boga ciri kandel, élastisitas alus, firmness kuat sarta durability alus.Utamana dipaké pikeun koper, imah, rupa-rupa tas jeung sajabana, misalna urang taunan shipped gun tas, ransel, tas duffle, tas aisan, tote tas, panahan & bow tas, rod tas jsb kantong outdoor, urang geus meunang sapuluh taun customer urang leuwih. eupan balik kualitas alus owing pikeun kualitas tahan maké dipaké di pasar luar negeri.
news2
420D lawon oxford, kapadetan 20 × 24, beurat gram 210, rubak panto 150cm.Saatos dyeing jeung pagawean, waterproof, palapis PVC jeung perlakuan sejen, lawon Oxford 420D boga warna caang, breathable, waterproof, fireproof, sunscreen, panyalindungan UV, résistansi mildew, ngagem lalawanan jeung ciri séjén.Ieu utamana dipaké pikeun fabrics outdoor kayaning tenda.
Dénsitas konvensional lawon 210D oxford nyaéta 20 × 24 (dénsitas beurat gram bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer), sarta beurat gram per méter pasagi nyaeta ngeunaan 155. 210D lawon Oxford bisa dijieun kana kantong bungkusan, handbags jeung pinding nu / kompartemen tas ngaliwatan prosés pos-perlakuan biasa, nu merlukeun tékstur lemes jeung kirang maké;Lamun sarat rada luhur, maranéhanana kudu diolah sanggeus palapis, waterproof jeung palapis pérak.Éta bisa dipaké pikeun baju mobil, tenda, sapatu, backpacks, kotak gudang, papakéan assembly basajan, apron iklan jeung saterusna.
Klasifikasi fungsional kain Oxford: lawon tahan seuneu, lawon oxford waterproof, lawon oxford PVC, lawon oxford PU, lawon oxford kamuflase, lawon oxford fluoresensi, lawon oxford dicetak, lawon oxford komposit, jsb.
news3


waktos pos: Mar-02-2022