LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

OEM moro bedil tunggal jeung lingkup Kantong 50 inci panjangna bedil bisi

pedaran pondok:

Padded Hunting Rifle & wengkuan Kantong, kuat sarta bertulang pikeun panyalindungan maksimum, zippers dua arah merenah pikeun muka jeung nutup.

  • Item No.: LSH 1007
  • Ukuran: 50L * 10W
  • Bahan: 600D Oxford PVC coated
  • Warna: Héjo Poék, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.
  • MOQ: 500 PCS
  • Packing: 130*51*26cm, 20pcs/CN, 10.5KGS/CN
  • Waktos Pangiriman: Sakitar 65-75 Dinten.


Rincian produk

Tag produk

图片1

Fitur:

* Panjangna 50 inci, lawon oxford 600D tahan ngagem kandel, tahan cimata, anti cut,awét pikeun dianggo, gampang dibawa sareng gampang dianggo ku seleting dua arah.

* lawon cangkang oxford waterproof teu sieun lingkungan outdoor robah, misalna salju, hujan, ibun, caina bakal ngajalankeun gancang dina beungeut kantong gun salaku serelek cai.

* 1.0cm ketebalan bolu padding, sarta kabeungkeut ku 100% poliéster lawon tricot.

* Kantong bedil kuat sareng diperkuat pikeun panyalindungan maksimal.Kalawan padding kandel sarta tangguh tur teuas maké webbed panutup exterior ngajaga item dina duanana transportasi jeung neundeun.

* Dua handles tali mawa dijieunna tina webbing, sarta ngaronjatkeun kakuatan panungtungan salila sababaraha taun datang, sarta tali pungkur facilitates mawa kana taktak.

Kantong bedil, kantong bedil, kantong péstol, wadah péstol hawa sareng bedil

Kaunggulan:1.NO RISK Service sanggeus-jualan: punten euweuh salempang ngeunaan lamun NO hiji bakal nanggungjawaban kanggo anjeun lamun sagala masalah kualitas anu kajantenan, pls kirimkeun kami email lamun aya ragu, kami bakal ngajawab eta positif.

2.Any logo kustomisasi urang bisa nampa, misalna sulaman, patch karét, mindahkeun print, screen printsadayana urang tiasa nampingaropéapalayanan.

tas 3.Qualified nyaeta kiridit kami ka konsumén kapercayaan, handap bulkproduksidikirimkeun nyaétaGbuktina euy.

Aplikasi:

图片5

Ieu bisa dilarapkeun ka moro jeung shooting.

Cai mibanda duanana betah pamakéan sarta loba kanyamanan, nu némbongkeun urang pikeun moro petualangan sarta aktivitas shooting passionately.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami