LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

OEM Moro tunggal Rifle Kantong panjangna 53 inci

pedaran pondok:

Kantong bedil panjangna 53 inci, lawon oxford tahan cai, awét sareng anti robek, nganggo velcro, saku di payun mawa tali panangan sareng tali taktak dina taktak, dina tonggong aya jahit ganda pikeun tonggong bedil kalayan bentuk anu saé nalika bungkus. jero.

  • Item No.:LSH 1005
  • ukuran:53L * 11W Inci
  • Bahan:600D Oxford PVC coated
  • warna:Hideung + Beige, Hideung + Biru, atanapi sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:500 lembar
  • Bungkusan:137*55*29cm, 20pcs/CN, 16.7KGS/CN
  • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.


Rincian produk

Tag produk

图片1

Fitur:

* cangkang padet --- panjangna 53 inci, 600D oxford lawon PVC coated, waterproof, awét sarta anti gesekan.

* Padding --- 0.8cm ketebalan EPE + 0.3cm ketebalanbolukabeungkeut ku 100% poliésterlawon trikot.

* Sistem mawa --- Dua gagang tali anu didamel tina anyaman nilon kualitas beurat, éta's merenahpikeun mawa, sarta tali pungkur facilitates mawa kana taktak, hiji loop gantung dijahit dina luhureun kantong bedil, di luhur bedil, aya's teuas solid belang PVC salaku hiasan.

* Desain anu saé sareng praktis --- Di payun, aya'saku bullet sa, ditutup ku velcro.Sleting dua arah, tanpa liang seleting pikeun kantong bedil ieu.Di jero, aya's garis jahit ganda pikeun gun deui, éta's bentukna alus pikeun rifles pak.

Kaunggulan:1.Aya loba sadia pola kantong gun pikeun pilihan Anjeun, shotgun, bedil, airgun etc.soft gun tas, Anjeun bisa milih pola merenah, ogé bahan baku, Anjeun bisa milih ti gudang urang dieusian.

2. Kuantitas flexibly kana tatanan gumantung kana bahan dieusian.

Harga 3.Competitive, kualitas stabil dumasar kana AQL2.5-4.0, pangiriman gancang, ti mana, urang meunang konsumén'pangakuan pikeun sapuluh taun deui.

4.NO RISK jasa saatos-jualan: sagala masalah kualitas anu lumangsung, PLS kirimkeun kami email, urang bakal jawab jeung positif ngajawab pikeun unggal customer.

Aplikasi:

图片5

Ieu bisa dilarapkeun ka moro jeung shooting.

Cai mibanda duanana betah pamakéan sarta loba kanyamanan, nu némbongkeun urang kana petualangan moro jeung shooting petualangan passionately.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami