LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Outdoor Taktis Waterproof Duffle Kantong Pek 55L

pedaran pondok:

Tugas beurat 600D denier nilon lawon waterproof, tali taktak, waterproof, durable Jeung fungsi anti cut.Bahan lingkungan, merenah ngagunakeun, kualitas luhur, unggal jéntré ngeunaan eta bakal kaget anjeun, hayu asisten anjeun sarta pasangan nalika di luar, beurat 2KGS.

  • Item No.:LSD 4001
  • ukuran:22.5L * 11.5W * 12.5H Inci
  • Bahan:600D Oxford PVC coated
  • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:500 lembar
  • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
  • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
  • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
  • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:
* lawon padet --- Dijieunna tina tugas beurat 600D denier DWR 100% nilon PVC * 2 coated lawon, maké-tahan, tahan cai jeung padet.
* Mawa tali --- Dilengkepan tali taktak pikeun gampang dibawa dina tonggong.Dua gagang tali anu didamel tina anyaman, gampang dibawa, sareng tali tukang ngagampangkeun nanggung taktak.
* Jahit workmanship-Malah, datar, lemes jeung paralel, teu ngan nice tapi ogé awét.
* Kualitas lingkungan --- The ngaitkeun ramah-eco dijieunna tina bahan plastik kualitas luhur teu ngandung zat ngabahayakeun pikeun awak manusa sarta bisa jadi kaamanan dipaké pikeun backpacks, tas travel, jeung item nu sejen.Éta non-toksik teu gaduh bau anu aneh, sareng moal pernah mangaruhan.

1641955260(1)

1641955251(1)
1641955241(1) 1641955231(1)

Kaunggulan:
1. NO RISIKO Service sanggeus-jualan: punten euweuh salempang ngeunaan lamun NO hiji bakal nanggungjawaban kanggo anjeun lamun sagala masalah kualitas anu lumangsung, PLS kirimkeun kami email lamun anjeun boga mamang, urang positif bakal nulungan anjeun ngajawab eta geura-giru.
2. Kualitas dumasar kana AQL2.5-4.0 standar nguji produksi ketat, sangkan tetep kualitas stabil pikeun unggal wadah shipped.
3. Sakur logos bisa dimekarkeun dina OEM na ODM, urang tiasa nampi layanan ngaropéa pikeun kualitas lawon jeung warna / asesoris kualitas sarta warna / bungkusan jsb rinci.
1641955221

Aplikasi:
jgh
Ieu bisa dilarapkeun ka trekking outdoor, pagunungan jeung taktis activities.It boga duanana betah pamakéan, kapasitas badag 55L sarta loba kanyamanan mawa, nu némbongkeun urang petualangan passionately.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami