LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Luar Trekking Multi-fungsi Taktis Oxford Ransel 50L

pedaran pondok:

Taktis multi-fungsi Oxford ransel, diwangun ku tugas beurat industri 600D oxford, 2 kali * PVC coated, anti gesekan, awét.Kalayan mawa tali, tali taktak dina tonggong sareng tali taktak straddle, tiasa ngalakukeun jasa dropshipping 1pc, 1.3KGS / PC.

  • Item No.:LSB 1001
  • ukuran:12L * 7.5W * 21.5H Inci
  • Bahan:600D Oxford PVC coated
  • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:50-500 PCS
  • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 30pcs / CN
  • Waktos pangiriman:ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh.
  • OEM:kira-kira 65-75 poé.
  • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
  • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.


Rincian produk

Tag produk

Fitur
1. lawon tugas beurat --- Diwangun ku tugas beurat industri 600D oxford PVC * 2 kali coated, dina benang baku sarta leuwih dénsitas, anti gesekan jeung anti cut, waterproof, awét.
jghf (1)
2. pola alus --- nyaman jeung breathable balik cushion jeung taktak S bentuk Straps, decompression kuat desain seismik jeung bolong / bolu / busa.
3. Mawa tali --- taktak tunggal, atawa dua taktak duanana tiasa nyandak, desain lightweight, kapasitas badag, euweuh tekanan nyandak.
jghf (2)
* Asesoris --- Sisi résin kualitas D-ring bisa ngagantung loba hal, misalna kompas, di luhureun ransel aya anyaman nilon webbing gantung loop anu bisa ngagantung wae gampang.
* Desain fungsional --- Di sisi, aya hiji mawa tali w.cross stitching on dua tungtung, sarta dina tonggong, aya dua Straps taktak disaluyukeun nyaman, kalawan jahit ganda na jahit segitiga dina duanana tungtung tali taktak, sarta ogé hiji Straps taktak tunggal pisah.Di luar aya loba kantong nu bisa pak mobile, botol cai, buku, I-pad jeung sajabana loba kaperluan sapopoé.
jghf (3)
jghf (4)
jghf (5)

jghf (6)
* Pek luar, kantong gear luar, ransel taktis luar.

Kaunggulan:
1. Taunan, aya saham ransel di gudang, lima kelir sagemblengna, misalna tan, hideung, gurun kamuflase dicitak, ACU dicitak, kamuflase leuweung.
hgfd
2. ODM na OEM duanana bisa dipake, lamun boga desain sorangan atawa backpacks ngamekarkeun, urang tiasa ngalakukeun logos ngaropéa / patch jsb, tim husus kami bakal némbongkeun Anjeun jasa reuwas tur nilai.
3. Unggal jéntré, misalna stitching garis jahit, éta datar, vertikal sarta malah, tetep standar pikeun ngaput sakabeh ransel, éta hipu kawas kado pikeun nampa nalika meunang di leungeun.
4. Kualitas, dumasar kana AQL2.5-4.0, kalawan standar nguji produksi ketat, tetep kualitas stabil pikeun unggal kantong shipped ka pasar luar negeri, nu miboga pangakuan loba konsumén heubeul '.
Aplikasi:
hgfd
Ieu bisa dilarapkeun ka hiking outdoor, gunung, latihan tempur sabenerna, perjalanan, petualangan, taktis jeung sajabana kagiatan outdoor.Cai mibanda duanana betah pamakéan, sarta loba kanyamanan dibawa pikeun mantuan jalma ngajajah dunya jeung alam passionately.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami