LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Luar

  • Outdoor Hunting / Shooting/ Fishing Folding Waterproof Chair

    Moro outdoor / shooting / fishing tilepan korsi waterproof

    Waterproof tilepan moro / shooting / fishing korsi, anti gesekan, cimata-tahan, awét pikeun pamakéan, padet 16mm tube baja tur bisa nanggung 100KGS, nyaman diuk turun nalika capé dina lalampahan.bawa jeung diuk.

    • Item No.:LSB 2001
    • ukuran:12.5L * 7W * 18H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated.
    • Warna: Héjo, atawa sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 5 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Archery Compound Bow Backpack

    Panahan sanyawa bow ransel

    Padded waterproof sanyawa Bow Pack, jero bisa nyelapkeun ruku jeung sababaraha panah, samping jeung 3-4 buckles pikeun muka jeung nutup, sisi hareup jeung 3 kantong seleting nu bisa ngandung loba bagian leutik.

    • Item No.:LSB 2002
    • ukuran:27.5L * 7W * 15.5H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated.
    • Warna: Hideung, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Tactical Big Capacity 100L Oxford Waterproof Rucksack

    Luar Taktis Kapasitas Besar 100L Oxford Waterproof Rucksack

    Kapasitas badag Taktis rucksack 100L, jero jeung pigura aluminium bisa patterned dina kapasitas maksimum, anyaman tali kualitas fastened ti luhur nepi ka tungtung jadi leuwih padet, ngaitkeun fastened dina lawang pikeun muka jeung nutup, 2.4KGS per sapotong.

    • Item No.:LSB 2003
    • ukuran:14.5L * 10.5W * 33.5H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated.
    • warna:Coyote atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Camouflage Hunting Waterproof Backpack

    Kamuflase Moro ransel waterproof

    ransel moro outdoor waterproof, kalawan tali bertulang sarta buckles dina sisi, 2 kantong seleting bisa pak loba hal di jero, sabuk dina cangkeng pikeun babagi tekanan kalawan Straps Taktak babarengan, 1.35KGS per sapotong.

    • Item No.:LSB 2004
    • ukuran:13.5L * 8W * 20H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated.
    • warna:Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
  • Outdoor Sport basketball football day pack backpack

    Luar Olahraga baskét bal dinten pak ransel

    Sport Gym baskét ransel bal, tahan maké, waterproof jeung awét lawon Oxford, multi-fungsi dinten pak pikeun komputer, I-pad, bola jeung sajabana sapopoé dipaké, 5 kantong - 2 saku hareup, 2 kantong samping jeung 1 kantong badag tengah , gaya unisex, 1.1 KGS per sapotong.

    • Item No.:LSB 2005
    • ukuran:12.6L * 9.8W * 19.7H Inci
    • Bahan:600D poliéster PU coated
    • warna:Poék Héjo atanapi Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:300-500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 10 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.