LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Produk

  • OEM Hunting / Shooting Waterproof Gun Bag 47 inch length

    OEM Hunting / Shooting Waterproof Gun Kantong panjangna 47 inci

    Padded Hunting / Shooting Shortgun Kantong kalayan bahan PVC dotted hideung mumpuni dina Wangun teuas alus, kuat sarta bertulang pikeun panangtayungan maksimum, zippers dua arah merenah pikeun muka Jeung nutup.

    • Item No.:LSH 1001
    • ukuran:47L * 8W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated + PVC dotted bahan
    • warna:Hideung + oranyeu, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • OEM Hunting / Shooting gun cover Bag 52 inch length

    OEM Hunting / Shooting gun panutup Kantong panjangna 52 inci

    Kantong bedil moro / shooting empuk, lawon oxford 600D sareng dua kali dilapis PVC, tahan ngagem sareng tahan cai, énténg sareng nyaman dibawa ku mawa tali sareng tali taktak, padding bolu 1,8cm kalayan elastis anu saé.

    • Item No.:LSH 1002
    • ukuran:52L * 8.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Pos Héjo + Coklat, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • OEM Hunting / Shooting Rifle Cover With Sponge Padded

    OEM Moro / Shooting Rifle Cover Jeung spons Padded

    Padded moro / shooting Kantong bedil waterproof jeung cimata-tahan jeung bahan PVC dotted, jero jeung 1.3cm ketebalan bolu jeung 1cm ketebalan EPE kabeungkeut ku 100% poliéster lawon tricot.

    • Item No.:LSH 1003
    • ukuran:50L * 11.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Héjo + Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • OEM Hunting / Shooting Rifle Bag With Egg Foam Padded

    OEM Hunting / Shooting Rifle Kantong Jeung Endog Busa Padded

    Kantong bedil moro / shooting empuk kalayan lawon oxford 600D tahan cai sareng tahan cimata dina 100% poliéster, di jero kalayan busa endog kandel 6cm

    • Item No.:LSH 1004
    • ukuran:48L * 11W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • OEM Hunting single Rifle Bag 53 inch length

    OEM Moro tunggal Rifle Kantong panjangna 53 inci

    Kantong bedil panjangna 53 inci, lawon oxford tahan cai, awét sareng anti robek, nganggo velcro, saku di payun mawa tali panangan sareng tali taktak dina taktak, dina tonggong aya jahit ganda pikeun tonggong bedil kalayan bentuk anu saé nalika bungkus. jero.

    • Item No.:LSH 1005
    • ukuran:53L * 11W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung + Beige, Hideung + Biru, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:137*55*29cm, 20pcs/CN, 16.7KGS/CN
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • OEM Hunting single Cover Carabine

    OEM Moro tunggal Cover Carabine

    Panutup kantong Carabine, lawon oxford waterproof, awét sarta anti tearing, hideung beureum, warna blending, merenah pikeun nyandak dina tonggong ku tali taktak, buckles di lawang.

    • Item No.:LSH 1006
    • ukuran:53L * 11W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung & Beureum, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:71 * 52 * 37cm, 50pcs / CN, 24KGS / CN
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • OEM Hunting single Rifle and Scope Bag 50 inch length Rifle case

    OEM moro bedil tunggal jeung lingkup Kantong 50 inci panjangna bedil bisi

    Padded Hunting Rifle & wengkuan Kantong, kuat sarta bertulang pikeun panyalindungan maksimum, zippers dua arah merenah pikeun muka jeung nutup.

    • Item No.: LSH 1007
    • Ukuran: 50L * 10W
    • Bahan: 600D Oxford PVC coated
    • Warna: Héjo Poék, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.
    • MOQ: 500 PCS
    • Packing: 130*51*26cm, 20pcs/CN, 10.5KGS/CN
    • Waktos Pangiriman: Sakitar 65-75 Dinten.
  • OEM China factory Shotgun Bag 49 inch length gun bag

    OEM Cina pabrik Shotgun Kantong 49 inci panjang gun kantong

    Kantong Shortgun panjangna 49 inci dina kualitas promosi, kalayan tali mawa sareng pungkur pungkur, tali taktak duanana cara pikeun ngalaksanakeun outsidie.Ku loop gantung luhur, kantong gun bisa gampang, ngagantung dina témbok.

    • Item No.:LSH 1008
    • ukuran:49L * 8W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Poék Héjo, Beige, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.

     

     

  • OEM China Factory Hunting waterproof EVA Gun Cover

    OEM Cina Factory Moro waterproof Eva Gun Cover

    Moro pos panutup gun héjo 49 inci panjang waterproof, awét sarta fungsi anti cut, merenah pikeun mawa sarta nyandak dina tonggong, EPE padded kalawan 100% poliéster tricot pinding, sarta asesoris sturdy.

    • Item No.:LSH 1009
    • ukuran:49L * 10W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Pos Héjo, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • Hunting waterproof Neoprene Scope Bag Riflescope Cover

    Moro waterproof Neoprene lingkup Kantong Riflescope Cover

    Kantong wengkuan Neoprene waterproof outdoor, oxford 100% lawon poliéster, anti cut, awét, Di jero kalayan 5cm ketebalan busa endog kalawan loba dénsitas sarta elastis ngajaga lingkup jero, bahan Lingkungan.

    • Item No.:LSH 1010
    • ukuran:17L * 5.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Héjo Poék, Kamuflase, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.

     

  • Hunting waterproof egg foam gun Bag 50 inch length

    Moro waterproof endog busa gun Kantong panjangna 50 inci

    Moro gun héjo Kantong 50 inci panjang waterproof, awét sarta anti cut, ketebalan 6cm, busa endog kalawan loba dénsitas sarta elastis ngajaga jero pakarang kualitas, merenah pikeun mawa, sarta nyandak dina tonggong, kalawan kulit salaku hiasan nice jeung desain hipu.

    • Item No.:LSH 1011
    • ukuran:50L * 12W Inci
    • Bahan:600D Oxford sareng campuran lawon kulit
    • warna:Héjo, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.

     

     

  • Hunting waterproof black & red color rifle Cases

    Moro waterproof hideung & beureum warna bedil Kasus

    Hunting Hideung gun Kantong 50 inci panjang waterproof, padding kalawan 1.8cm bolu kabeungkeut ku, 100% poliéster lawon tricot, merenah mawa sarta nyandak dina tonggong, warna hideung beureum, Blending hiasan nice, zippers dua arah.

    • Item No.:LSH 1012
    • ukuran:50L * 12.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford
    • warna:Hideung jeung Beureum blending, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.