LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Kantong Rod

  • Fishing Oxford Waterproof Soft Rod Bag 51 inch length

    Fishing Oxford Waterproof Leuleus Rod Kantong 51 panjangna inci

    Fishing rod lemes Kantong 51 inci panjang, tugas beurat 600D oxford, waterproof, awét sarta anti cut, merenah pikeun mawa sarta nyandak dina tonggong ku dua Straps taktak.Bahan lingkungan.Dua lapis atanapi tilu lapis, panjangna 110-150cm, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.

    • Item No.:LSF 3001
    • ukuran:51L * 8.5W * 9H Inci
    • Bahan:600D Oxford 2 kali PVC coated
    • warna:Héjo atawa kamuflase atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • Fishing Oxford Waterproof Soft Rod Bag 47 inch length

    Fishing Oxford Waterproof Leuleus Rod Kantong 47 inci panjang

    Fishing rod lemes Kantong 47 inci panjang, tugas beurat 600D oxford, waterproof, awét sarta anti cut, merenah pikeun mawa sarta nyandak on deui ku hiji atawa dua Straps taktak.bahan ramah lingkungan.Dua lapis atanapi tilu lapis, panjangna 50-120cm, atanapi sakumaha anu disaluyukeun.

    • Item No.:LSF 3002
    • ukuran:47L * 5W * 5H Inci pikeun 2 ukuran lapisan
    • Bahan:600D Oxford 2 kali PVC coated
    • warna:Héjo atawa Hideung atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • Fishing ABS/PC/Alloy Hard Rod Case 51 inch length

    fishing ABS / PC / Alloy Hard Rod Case 51 panjangna inci

    Fishing rod teuas Kantong panjangna 51 inci, bahan ABS, waterproof, anti kokotor jeung minyak, awét, merenah pikeun mawa ku Straps karét, panjangna ti 50-120cm, atawa sakumaha ngaropéa.

    • Item No.:LSF 3003
    • ukuran:51L * 2.5W * 2.5H Inci
    • Bahan:Bahan ABS, atanapi PC atanapi Alloy.
    • warna:Biru, atanapi pérak atanapi sakumaha anu disaluyukeun.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.

     

     

  • Fishing ABS/PC/Alloy hard waterproof Rod Bag 49 inch length

    Fishing ABS / PC / Alloy teuas waterproof Rod Kantong 49 panjangna inci

    Fishing ABS teuas waterproof rod Kantong 49 inci panjang, ABS / PC / bahan alloy, waterproof, anti tekanan sarta anti cut, kalawan elastis alus, merenah pikeun mawa ku Straps, kalawan bracket sarta bisa nangtung dina taneuh, panjangna ti 80- 130cm, atanapi sakumaha ngaropéa.

    • Item No.:LSF 3004
    • ukuran:49L * 5.5W * 5.5H Inci
    • Bahan:bahan ABS teuas
    • warna:Hideung, Kopi, Gray, Blue atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.
  • Fishing ABS/PC/Alloy hard waterproof Rod Bag 35 inch length

    Fishing ABS / PC / Alloy teuas waterproof Rod Kantong 35 panjangna inci

    Fishing ABS teuas waterproof rod Kantong 35 inci panjang, ABS / PC / bahan alloy, waterproof, anti tekanan sarta anti cut, merenah pikeun mawa ku Straps karét, panjangna ti 90-150cm, atawa sakumaha ngaropéa, kantong teuas fishing beuteung badag.

    • Item No.:LSF 3005
    • ukuran:35L * 9W * 5.5H Inci
    • Bahan:bahan ABS teuas
    • warna:Bulao atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.