LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Sleting

  • Daily Fashion Women Sling Bag OEM & ODM

    Poean Pantun Awewe kantong OEM & ODM

    Kantong ransel fashion sapopoé, desain anu saé sareng hipu, 100% lawon katun kanvas, seleting dua arah kalayan seleting-puller, kalayan saku seleting interior, kalayan sabuk taktak tunggal - panjangna 120cm pikeun nyandak sareng dua tali mawa leungeun, 0.32KG ringan. per sapotong.

    • Item No.:LSD 3001
    • ukuran:12L * 6.5W * 6H Inci
    • Bahan:100% katun kanvas
    • warna:Bodas, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:1pc kana polybag jeung 30 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
  • Daily Fashion Sling Bag in Unisex Style

    Kantong Sling Pantun sapopoé dina Gaya Unisex

    Kantong Sling Pantun sapopoé, desain anu hipu, kantong taktak tunggal, bahan lingkungan, asesoris anu kuat, nyaman pikeun nyandak gaya anu hampang sareng modis, 0,20 KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3002
    • ukuran:11.5L * 5.5W * 5.5H Inci
    • Bahan:100% nilon
    • warna:Konéng, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500pcs per gaya per warna.
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 50 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
  • Non-woven promotional tote bag

    Kantong tote promosi non-anyaman

    Kantong jinjing promosi kualitas non-anyaman, lawon non-anyaman 80gsm, 2 tali cangkang.Bahan lingkungan, bertulang dina tali tearing gampang ditungtungan ku jahit cross, merenah pikeun mawa ku leungeun.

    • Item No.:LSD 3003
    • ukuran:20L * 6 W * 15.5H Inci
    • Bahan:lawon non-anyaman
    • warna:BK, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:5000 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag jeung 100 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Tactical Military Sling Messenger Bag OEM & ODM

    Taktis Militer aisan Messenger Kantong OEM & ODM

    Kantong Sling Messenger, didamel tina poliéster denier 600D beurat, tahan ngagem sareng tahan cai, sareng awét.Nyaman sareng saderhana pikeun dibawa ku panangan sareng dicandak ku tali taktak tunggal, 0.30KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3004
    • ukuran:7 L * 6,5 W * 12 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:70 * 50 * 60pcs, 30pcs / CN
  • Military Tactical Sling Chest Bag

    Militer Taktis Sling Dada Kantong

    Kantong dada selempang taktis, didamel tina 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, awét, maké-tahan jeung tahan cai, kantong samping bisa pak ketel cai atawa sagala jinis inuman, merenah nempatkeun di na nyandak kaluar, hareup 2 kantong seleting na jero 3 kantong, 0.3KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3005
    • ukuran:7L * 4W * 12 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:BK, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:70 * 50 * 60cm, 100pcs / CN
  • Military Tactical USB Charging Sling Chest Bag

    Militer Taktis USB Ngecas Sling Dada Kantong

    Kantong dada selempang taktis, didamel tina 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kantong samping bisa pak ketel cai atawa inuman, merenah nempatkeun di na nyandak kaluar.0.32KGS beurat per sapotong.

    • Item No.:LSD 3006
    • ukuran:7L * 3W * 12 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 100pcs / CN
  • Outdoor Waterproof Sling Bag OEM & ODM

    Luar waterproof Kantong aisan OEM & ODM

    Kantong aisan waterproof outdoor, dijieunna tina 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, ngagem-tahan jeung awét, kalawan jahit rata jeung datar pikeun unggal stitch, di jero hiji saku badag bisa pak kaperluan sapopoé dipaké.0.22KG beurat per sapotong.

    • Item No.:LSD 3007
    • ukuran:7L * 4.3W * 10.2 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:70 * 50 * 60cm, 100pcs / CN
  • Men’s Single Shoulder Sling Bag OEM & ODM

    Lalaki Single taktak aisan Kantong OEM & ODM

    Éta kantong selempang taktak tunggal lalaki, 600D tugas beurat cangkang oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, loading sistem ku string / anyaman tape bartacks / cangkéng sabuk nongkrong éksternal, zippers dua arah kalawan patch karét, beurat 0.5KGS per sapotong.

    • Item No.:LSD 3008
    • ukuran:6.5L * 4.3W * 8.3 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 100pcs / CN
  • Men’s USB Charging Shoulder Bag

    Lalaki USB Ngecas Taktak Kantong

    Kantong taktak USB ngecas lalaki, lawon tentara 600D - tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, ngagem-tahan jeung tahan cai.Samping sareng liang ngecas USB pikeun muatan mobile, beurat 0.30KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3009
    • ukuran:7L * 2W * 12 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 150pcs / CN
  • Outdoor Tactics Sling Bag Waist Bag

    Luar Taktik Sling Kantong Pinggang

    Kantong selempang taktik luar, desain hipu multi-fungsi, berharga anu dipiboga ku sadayana pikeun outdoor sareng sapopoé.3 kantong zippered pikeun desain hipu jeung kapasitas dipaké sapopoé, kalawan sabuk taktak pisah, ngantosan beubeur gantung jeung leungeun mawa tali, 0.14KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3010
    • ukuran:7.5L * 4W * 5H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 150pcs / CN
  • Outdoor Waterproof Shoulder Sling Bag

    Outdoor Waterproof Taktak Sling Kantong

    Kantong taktak waterproof, didamel tina 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, 4 kantong-1 velcro hareup saku katutup sarta 2 kantong zipped, sarta 1 saku samping bisa pak ketel cai atawa payung conveniently.0.3KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3011
    • ukuran:8.5L * 4.7W * 9.8 H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:60 * 50 * 40cm, 100pcs / CN
  • Outdoor Sling Chest Bag

    Kantong Dada Sling Luar

    Kantong dada aisan outdoor, desain kreatif hipu, konstruksi tugas beurat oxford lawon jeung asesoris, kalawan dua kantong zipped pikeun pak dipaké sapopoé, sistem nongkrong éksternal kuat, lightweight, praktis tur nyaman dibawa ka luar, 0.43KG per sapotong.

    • Item No.:LSD 3012
    • ukuran:7L * 3.5W * 12 .5H Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Tan, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Bungkusan:70 * 50 * 60cm, 100pcs / CN
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2