LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Taktis senjata api Gun Kantong 38 panjangna inci

pedaran pondok:

Kantong senjata api Gun, panjangna 38,5 inci, kalayan tugas beurat industri 600D oxford, di jero kalayan ketebalan 1,8cm EPE, kalayan tali anyaman anyaman beurat sareng tali taktak anu diperkuat dina taktak.

  • Item No.:LST 2006
  • ukuran:38L * 12W * 3H Inci
  • Bahan:600D Oxford PVC coated
  • warna:Coyote, atanapi sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:500 lembar
  • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.


Rincian produk

Tag produk

图片1

Fitur:

* lawon kuat --- Diwangun ku tugas beurat industri 600D oxford w.2 kali PVC coated,waterproof, awét, cimata-tahan.

* Padding---Padded ku 1.8cm ketebalan EPE kalawan dénsitas alus tur élastisitas.

* Asesoris --- Kalayan tangguh sesah ngagem webbing mawa tali sareng taktak anu dikuatkeun padettali dina sisi tukang.Ku dua arah zippers, logam D-cingcin, veclro alus, tape anyaman beurat, buckles palastik dina kakuatan alus, kait logam, jsb asesoris unggulan.

*Desain hipu tur praktis --- Di hareup, aya'sa saku seleting badag, jero kalawan 3 saku pouch mag jeung saku badag.Di sisi tukang kantong bedil, aya'sa Kapercayaan waterproof kantong transparan pikeun KTP atawa lianna.Di jero, aya's patch pikeun ngalereskeun pakarang ku velcro.

Kaunggulan:1.Kami ngagaduhan sistem pola anu saé, sayogi kami gaduh 36'', 42'', 45'', 46'', 51'', 52''jeung 55'', max nyaéta 55''panjangna, sareng pondokna 36''panjangna, gumantung kana pamundut anjeun urang tiasa ngalakukeunngaropéa.

2.Quantities, firstly fléksibel, dina bahan dieusian urang.

3. Dina stock, aya's loba kelir pikeun tugas beurat industri 600D, misalna OD, GY, woodland

4.kamuflase, coyote, hideung jeung sajabana, Anjeun bisa milih kelir merenah.

5.For padding, ku EPE lolobana, sarta kadangkala urang nambahkeun EVA pikeun padding disumputkeun pikeun nambahkeun elastis jeungdénsitas, Pikeun padding un-katempo, urang dijieun usaha leuwih pikeun jadi leuwih patterned, ku kituna, sanggeus dipaké, kantong gun lemes salawasna mibanda pola ngagunakeun, sarta boga ekspresi kualitas alus dina pamaké tungtung.'s haté.

 

Aplikasi:

Kantong bedil seueur dianggo pikeun militer taktis sareng garis shooting, kalayan EPE + PVA padded pikeun ngajagi bedil tina tearing, scratching sareng sajabana.teu bisa diprediksikacilakaan.

图片5图片6


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami