LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Rompi Taktis

  • Tactical Military Vest

    Kutang Militer Taktis

    Taktis multi-fungsi kutang, dijieunna tina lawon tentara 600D oxford dina 100% poliéster, anti gesekan, cimata-tahan, awét pikeun ngagunakeun, kuat sistem gantung molle bisa ngagantung loba kantong, asesoris kuat, kutang praktis tur multi-fungsi.

    • Item No.:LSV 1001
    • ukuran:12.5L * 7W * 18H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated w.two kali PVC coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa
    • MOQ:300-500 lembar