LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Panah

  • Outdoor Portable Archery Oxford Waterproof Arrow Bag

    Outdoor Portabel Panahan Oxford Waterproof Kantong Panah

    Panahan kantong panah portabel, jeung tali taktak jeung mawa tali duanana,, 3 buckles pikeun muka jeung nutup, di jero jeung kantong multi-fungsi pikeun panah jeung panahan bagian leutik, anti cut jeung lawon awét, 0.8KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 2001
    • ukuran:27.5L * 15.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, atawa sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:75 * 40 * 40cm, 20pcs / CN, 13KGS / CN
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Archery Hanging Arrow waist Bag

    Outdoor Panahan Ngagantung Panah cangkéng Kantong

    Panahan cangkéng nongkrong tas panah, kalawan hook nu bisa leungeun dina loop sabuk cangkéng, di hareup, aya kantong parabot, di jero kalawan panah, anti cut sarta lawon awét, 0.4KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 2002
    • ukuran:20L * 6W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.
  • Outdoor Archery Waterproof Oxford Sling Arrow Bag

    Outdoor Panahan Waterproof Oxford Sling Panah Kantong

    Panahan aisan kantong panah waterproof, kalawan sabuk taktak jeung dua kantong seleting hareup, di luhur aya dua puteran gantung nu bisa nyepetkeun panah pageuh, jero jeung panah, anti cut jeung lawon awét, 0.5KG per sapotong.

    • Item No.:LSC 2003
    • ukuran:22.5L * 6.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Hideung, Kamuflase atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:500 lembar
    • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 20 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
    • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
    • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
    • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.