LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Gun Sling & jsb.

  • Hunting Waterproof Waist Bag with bullet pockets

    Moro Kantong Pinggang Waterproof sareng kantong pélor

    Kantong cangkéng waterproof, diwangun ku tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kalawan hiji seleting hiji arah sarta tilu studs tombol kantong leutik kalawan moro sapopoé dipaké, dina dua sisi kantong cangkéng, aya 20 kantong bullet ku elastis dijieun, luhur jeung handap duanana kosong. , ku buckles pikeun nyaluyukeun panjang sabuk cangkéng.

    • Item No.:LSA 3001
    • ukuran:52L * 6W inci
    • Bahan:600D Oxford Kamuflase Dicitak
    • warna:Kamuflase, Héjo, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Boot Cover Bag

    Moro Waterproof Boot Cover Kantong

    Kantong panutup boot waterproof, diwangun ku tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kalawan hiji seleting hiji arah pikeun nyelapkeun sapatu jero atawa nutup.Di luhureun aya loop gantung ku leungeun mawa, éta kantong parabot praktis pikeun sapatu packing.

    • Item No.:LSA 3002
    • ukuran:23L * 11.5W inci
    • Bahan:600D Oxford Kamuflase Dicitak
    • warna:Kamuflase, Héjo, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:200-500 lembar
  • Outdoor Hunting Neoprene Gun Sling

    Luar moro Neoprene Gun aisan

    Waterproof Neoprene gun aisan, diwangun ku tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, maké-tahan jeung tahan cai, kulit coklat salaku hiasan nice jeung hipu, buckles kuningan sturdy jeung D-cingcin bisa nyaluyukeun panjang gun aisan urang, neoprene nyaman jeung alus alus.
    lawon touch leungeun dina sisi tukang aisan urang.

    • Item No.:LSA 3003
    • ukuran:48L * 2.5W inci
    • Bahan:600D Oxford
    • warna:Héjo + Oranyeu, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting Waterproof Camouflage Oxford Gun Sling

    Moro Waterproof Kamuflase Oxford Gun aisan

    Kamuflase Gun Sling, 600D tugas beurat oxford w.dua kali PVC coated, ngagem-tahan jeung tahan cai, buckles sturdy sarta D-cingcin bisa nyaluyukeun panjang aisan urang gumantung kana diperlukeun, jahit bertulang dina tempat tearing gampang, EPE padded janten langkung patterned.

    • Item No.:LSA 3004
    • ukuran:46L * 2.5W Inci
    • Bahan:600D Oxford PVC coated
    • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
    • MOQ:200-500 lembar
  • Hunting tactical military gun bullet pocket unisex

    Moro taktis gun bullet saku unisex

    Moro saku bullet gun taktis, unisex, boh pikeun lalaki jeung awewe, diwangun ku beurattugas industri 600D oxford, PVC coated, awét, anti cut na panolak cai, merenahkantong pélor pikeun pakarang moro jeung pakarang taktis pikeun ngamuat pélor, 0,2KGS per sapotong.

    • Item No.:LSA 3005
    • ukuran:7,5L*2,35W * 5HInci
    • Bahan: 600DOxford PVC coated
    • warna:Tan, OD, BK, atawa salakungaropéa.
    • MOQ:50-500 PCS
    • Waktos pangiriman :ODM: Dina 7 poé bisa ngirim kaluar sanggeus dibayar pinuh.OEM: kira-kira 65-75 poé, bisa ngahasilkeun salakungagambaratawa sampel.
  • Tactical military triple mag pouch

    Militer taktis triple mag pouch

    Taktis triple mag pouch, dijieunna tina lawon tentara 600D Oxford di 100% poliéster, anti gesekan, cimata-tahan, awét pikeun ngagunakeun, kalawan opat tombol studs bisa nongkrong ku sistem molle atawa cangkéng sabuk atawa tempat kalawan sistem molle.

    • Item No.:LSA 3006
    • ukuran:12.5L * 7W * 18H Inci
    • Bahan:600D poliéster PVC coated w.two kali PVC coated
    • warna:Héjo, atawa sakumaha ngaropéa
    • MOQ:300-500 lembar
  • MilitaryTactical Waterproof Envelope Bag

    MilitaryTactical Waterproof Amplop Kantong

    Kantong amplop waterproof, dijieunna tina 210D nilon oxford rip-stop lawon, w.dua kali PU coated, 155gsms / m2, 210D * 210D / 98T, anti gesekan, anti tearing jeung awét, tahan cai dina beungeut lawon, 5 # nilon seleting hiji arah ku brand SBS, jero jeung dicitak labél perawatan cuci dina taneuh bodas jeung hurup hideung sewed dina kelim samping, hipu jeung lightweight.

    • Item No.:LSA 3007
    • ukuran:13.4L * 9W Inci
    • Bahan:210D nilon oxford rip-stop PU coated w.dua kali 155gsm/m2
    • warna:Navy Blue, atanapi sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
  • Military Tactical Waterproof Nylon Gun Sling

    Militer taktis waterproof nilon Gun aisan

    Sling gun waterproof taktis, dijieunna tina nilon anyaman tape jeung kualitas luhur asesoris-buckles, D-cingcin jeung elastis.Anti gesekan, anti tearing, waterproof jeung awét.Ieu mangrupa CS outdoor olahraga string multi-fungsi, kalawan panyalindungan panutup pikeun buckles logam jeung fungsi sabuk adjustable max janten 59 ''.

    • Item No.:LSA 3008
    • ukuran:36 ''-adjustable L * 1.2 '' W inci
    • Bahan:kualitas luhur nilon anyaman tape + kualitas logam baja pikeun accessoreis
    • warna:BK, OD, Tan, atawa sakumaha ngaropéa
    • MOQ:500 lembar
  • Military Tactical Double Mag Pouch

    Militer taktis Double Mag Pouch

    Taktis ganda mag pouch, dijieunna tina tugas beurat Oxford w.two kali PVC coated, ngagem tahan, awét sarta tahan cai.Kantong Mag ditutup atanapi dibuka ku velcro atanapi ku tombol studs, sistem molle tiasa ngagantung.

    • Item No.:LSA 3009
    • ukuran:7 '' L * 2 '' W * 7 '' H inci
    • Bahan:tugas beurat 600D oxford w.dua kali PVC coated
    • warna:BK, OD, Tan, atawa sakumaha ngaropéa
    • MOQ:fléksibel dina bahan stock.