LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Taktis Militer Sniper Rifle Pestol Kantong panjangna 38 inci

pedaran pondok:

Kantong Sniper Rifle Pestol, panjangna 38 inci, kalayan tugas beurat awét industri 600D Oxford, 2 kali PVC coated, jero kalayan ketebalan 1.8cm EPE dina bentuk sareng kualitas anu saé, w.anyaman kualitas webbing mawa tali jeung tali taktak dina tonggong.

  • Item No.:LST 2008
  • ukuran:38L * 12W * 3H Inci
  • Bahan:600D Oxford 2 kali PVC coated
  • warna:OD, Tan, BK, GY, CAMO, 5 kelir klasik atawa sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:500 lembar
  • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

* Kain tugas beurat --- Diwangun ku tugas beurat industri 600D oxford w.2 kali PVC coated, waterproof, awét, cimata-tahan, anti cut.
* Padding --- Padded ku 1.8cm ketebalan EPE kalawan dénsitas alus tur élastisitas.

LST 2008-9 LST 2008-8
* Desain anu hipu sareng praktis --- Di payun sareng 3 kantong kantong ageung sareng ngaitkeun pikeun kaamanan tambihan, sareng velcro dijahit dina unggal kompartemen.Ogé ku dua pockets seleting samping tambahan.Di tengah hareup jeung saku kompartemen badag pikeun kantong pestol ganda na kantong.
* Asesoris --- Tali taktak adjustable sareng nyaman sareng sabuk hander sareng hook sareng loop pikeun gampang dibawa.
GHF

Kaunggulan:
1. Pikeun kantong gun jelema nu nembak teu brukbrak taktis, aya loba ukuran, ti 36 inci nepi ka 55 inci biasana, kelir: tan, hideung, zaitun héjo, kulawu, woodland kamuflase dicitak, kulawu biasana 5 kelir lolobana, anjeun tiasa ngarancang warna cocog / pola pikeun pasar anjeun, urang tiasa ngalakukeun ngaropéa.
2. Sistem pola-nyieun CAD, urang boga pangabisa pola-nyieun alus, sangkan bisa pola ogé dumasar kana desain Anjeun atawa sampel.
3. Kualitas, tim kami mastikeun nuturkeun standar AQL 2.5-4.0 pikeun unggal mariksa kantong, janten salawasna kami nyayogikeun kualitas stabil ka pasar luar negeri.
4. Unggal jéntré pikeun tiap jahit, urang diajar saméméh produksi bulk kumaha carana sangkan leuwih padet pikeun jahit disumputkeun na jahit dibuktikeun babarengan pikeun nyugemakeun konsumén.
jgh

Aplikasi:
Kantong gun taktis ieu loba dipaké pikeun militér sarta shooting.

jgh


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami