LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Moro outdoor / shooting / fishing tilepan korsi waterproof

pedaran pondok:

Waterproof tilepan moro / shooting / fishing korsi, anti gesekan, cimata-tahan, awét pikeun pamakéan, padet 16mm tube baja tur bisa nanggung 100KGS, nyaman diuk turun nalika capé dina lalampahan.bawa jeung diuk.

  • Item No.:LSB 2001
  • ukuran:12.5L * 7W * 18H Inci
  • Bahan:600D poliéster PVC coated.
  • Warna: Héjo, atawa sakumaha ngaropéa
  • MOQ:500 lembar
  • Bungkusan:1pc kana polybag sarta 5 PCS kana karton atawa sakumaha ngaropéa.
  • Waktos pangiriman:Kira-kira 65-75 poé.
  • Tempat Pangiriman:TIANJIN, CHINA.
  • pamayaran:T / T, L / C dina tetempoan, Western Union.


Rincian produk

Tag produk

gf
Fitur:
* Tugas beurat cangkang lawon --- Waterproof korsi tilepan ransel, kandel maké-tahan lawon, cimata-tahan, waterproof, anti cut, awét ngagunakeun, merenah pikeun mawa sarta gampang ngagunakeun.
* Kualitas tube --- 16mm tube baja keur kualitas korsi hideung, ketebalan 1.2mm pikeun tube, éta padet tur bisa nanggung 100KGS jalma.
* Kain stool --- cangkang korsi 100% poliéster lawon Sherpa kalayan pangaruh brushed, nyaman diuk turun.
*Desain praktis --- Aya 5 kantong di luar, dua kantong seleting di luhur, hiji saku sleting di hareup ransel, jeung 2 kantong buckled di sisi. panutup bisa ngajaga korsi tina cuaca goréng.
gf

Kaunggulan:
1. LOW MOQ pikeun urutan awal on pola sadia tur stock fabrics / asesoris di gudang.
2. RISIKO Service sanggeus-jualan: punten euweuh salempang ngeunaan lamun NO hiji bakal nanggungjawaban kanggo anjeun lamun sagala masalah kualitas anu lumangsung, PLS kirimkeun kami email lamun anjeun boga mamang nanaon.
3.One-stop layanan OEM & ODM, kamampuhan bulan urang téh 10pcs * 40HQ peti.
4. Ku 15 taun produksi kantong produksi, kualitas anu stabil bisa shipped ka EU jeung AS jeung pasar sejen, urang boga sistem QC ketat dumasar kana AQL2.5-4.0 pikeun mastikeun unggal kiriman janten sampurna pikeun pamakéna tungtung ngagunakeun.

Aplikasi:
KHJ (3)
Ieu bisa dilarapkeun ka moro, shooting, fishing, climing, mountaineering jeung kagiatan outdoor jsb.Cai mibanda duanana betah pamakéan sarta loba kanyamanan, nu némbongkeun urang pikeun neangan petualangan jeung perjalanan.Bahan waterproof teu sieun lingkungan outdoor robah-robah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami