LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

Taktis Militer Sniper Séred Kantong 53 panjangna inci

pedaran pondok:

Kantong sered jelema nu nembak teu brukbrak, panjangna 53 inci, kalawan tugas beurat industri 600D oxford, di jero kalawan padded 1.8cm ketebalan EPE dina bentuk alus sarta kualitas, pita anyaman merenah mawa Straps sarta tali taktak bertulang alus dina tonggong.

  • Item No.:LST 2007
  • ukuran:53L * 12W * 3,5 Inci
  • Bahan:600D Oxford PVC coated
  • warna:Coyote, atanapi sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:500 lembar
  • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:

*Lawon kuat --- Diwangun ku tugas beurat industri 600D oxford poliéster w.2 kali PVCcoated, waterproof, awét, cimata-tahan.

* Padding---Padded ku 1.8cm ketebalan EPE kalawan dénsitas alus tur élastisitas, panyalindungan leuwih kanajero pakarang.

* Asesoris --- Kalayan warna anu cocog sareng pita anyaman anu mawa tali sareng tali taktakngagantung ku kait dina dua sisi, di luhur, aya'sa anyaman pita gantung loop.Aya's2 badagkantong seleting di hareup pikeun nyimpen deui kantong, asesoris, parabot jsb.

图片1

Kantong Sered Sniper Taktis, Kantong Séred Sniper Militer, Kantong bedil taktis

Kaunggulan:1.Sistim nyieun pola, urang boga alus CAD nyieun di dieu, sangkan bisa ngahususkeunngaropéapalayanan.

2.NO RISK Service sanggeus-jualan: punten euweuh salempang ngeunaan lamun NO hiji bakal nanggungjawaban kanggo anjeun lamun sagala masalah kualitas anu lumangsung, pls kirimkeun kami email lamun boga mamang wae, urang bakal mantuan pikeun ngajawab eta geura-giru.

3.Quality, tim kami mastikeun nuturkeun standar AQL 2.5-4.0 pikeun unggal kantong's mariksa, jadi salawasna kami nyadiakeun kualitas stabil ka pasar luar negeri, kami produsén renowed sakuliah dunya kualitas hébat sartaaffordablepakakas.

4.Any kustomisasi logo urang bisa nampa, misalna sulaman, patch karét, mindahkeun print, screen printsadayana urang tiasa nampingaropéapalayanan.

Aplikasi:

Kantong sered sniper taktis seueur dianggo pikeun taktis / militér sareng némbak, kalayan EPE / EVA dilapis pikeun ngajagi bedil tina ngagolak, ngagores sareng sajabana.teu bisa diprediksikacilakaan.

图片11

图片12


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami