LSFZ-1
LSFZ-2
LSFZ-3
LSFZ-4

moro / Shooting Kantong bedil Jeung 6cm Kandel Endog Busa Padded

pedaran pondok:

Kantong bedil moro / shooting empuk sareng lawon tahan cai 600D Oxford kamuflase di jero kalayan busa endog kandel 6cm

  • Item No.:LSH 1027
  • ukuran:50L * 11.5W Inci
  • Bahan:600D Oxford PVC coated dina Kamuflase Warna
  • warna:Kamuflase, atanapi sakumaha ngaropéa.
  • MOQ:500 lembar
  • Waktos pangiriman :Kira-kira 65-75 poé.


Rincian produk

Tag produk

图片5

Fitur:

* cangkang kuat --- 600D oxford lawon PVC coated, waterproof, awét, cimata-tahan.

* Padding --- Di jero padding nyaéta ketebalan busa endog 6cm, kalayan kapadetan sareng élastisitas anu saé.Kantong bedil anu empuk ieu gaduh kualitas anu tahan-bakar anu kandel sareng jaringna anu tangguhTo ngajaga pakarang ogé.

*Desain praktis --- Aya's 2 kantong seleting samping di sisi pikeun nyimpen asesoris kayaning parabotjeung pélor, sarta tali pungkur facilitates mawa kana taktak.zippers dua arah bisa dijieunkalawan liang konci.

* Asesoris mumpuni --- Misalna gesper kuningan, anyaman nilon, loop gantung padet, seleting resin.

* Jahit --- Unggal jahitan rata, rata, mulus sareng paralel pikeun jahit ganda.

Moro Endog Busa Kamuflase Gun Kantong, Moro bedil kantong, Moro bedil Kasus

Kaunggulan:1.Ku 15 taun pangalaman produksi pabrik, produk mumpuni dina harga kalapa di pasar kami disadiakeun taunan, jadi miboga loba pangajén pikeun pasar luar negeri.

2.Fabrics / padding / lining / asesoris, urang sadayana tiasa ngalakukeun sakumaha diperlukeun, ogé anjeun bisa milih kualitas cocok ti saham urang di gudang.

3. Kualitas dumasar kana standar test internasional AQL 2.5-4.0, jadi unggal kiriman bulk sampurna.

4. NO RISIKO Service sanggeus-jualan: punten euweuh salempang ngeunaan lamun NO hiji bakal nanggungjawaban kanggo anjeun lamunMasalah kualitas naon waé anu kajantenan, punten kirimkeun kami email upami anjeun gaduh ragu.

 

Aplikasi:

图片3

kantong gun dipaké pikeun airgun, airsoft, carabine, bedil, pestol jsb tipena béda pakarang, dilarapkeun pikeun moro, shooting jeung sajabana kagiatan outdoor.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami